• 22 July 2022, Friday 9:38
SercanErgin

Sercan Ergin

Milas Belediyespor Büyük Erkekler Voleybol takımında hazırlıklar tamamlandı (1)

Merhaba Milas Önder Gazetesi ‘Santra Köşesi’ okurları. Bugün sizlere köşemde, voleybol branşında hizmet vermeye başladığı günden beri altyapılarda kız ve erkek voleybol takımlarıyla elde ettikleri grup ve il şampiyonluklarıyla voleybolda adını Türkiye’ye duyuran Milas Belediyespor voleybol takımının o yıllardaki başarılarını gören, her zaman sporun yanında yer alan Milas Belediye Başkanı, sporcunun dostu, Sayın Muhammet Tokat beyefendiyi anlatacağım.

Başkan Tokat, Milas Belediyespor Kulübü’nün yaptığı genel kurulda yönetim kurulu üyeleriyle birlikte zamanın basın mensuplarına ‘Türk voleybolunda elde edeceğimiz başarılarla Milas’ın adına Türkiye’de ivme kazandıracağız’ demişti. Milas Belediye Başkanı ve Milas Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu, verdikleri her sözü yerine getirerek her voleybolseverin gönlünde taht kurdular. Bugün Türkiye’de yediden yetmişe herkesin ezbere bildiği Milas Belediyespor Kulübü profesyonel takımının inanılmaz hizmetlerinden naçizane bahsetmek istiyorum. Milas Belediyespor profesyonel hizmet vermeye başladığı günden beri Sayın Muhammet Tokat beyefendinin ve yönetim kurulunda iş bilen yöneticilerinin olması dolayısıyla, mavi beyazlı takımımız ve takımımızda forma giyen sevgili sporcu kardeşlerimizle elde edilen skorlarla büyük sükse yaptılar.

 

DEVAM EDECEK   2


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık