• 21 May 2022, Saturday 10:50
SercanErgin

Sercan Ergin

2021-2022 sezonunda katıldıkları ligde başarılı olan takımlarımız (2)

Milas Gençlikspor, futbol takımının başarılarının yanı sıra,  bir yıldan beri atletizm branşında Türkiye’nin bir çok yerlerindeki atletizm yarışmalarına katılarak, hatırı sayılır başarılar elde ederek ivme kazanmıştır.

Bu sezon Muğla Mahalli Liginde futbol branşında Milas Gençlikspor takımının başarılarının yanı sıra, geçen yıl kurulan, bu sezon ilk kez Muğla Mahalli İkinci Amatör Küme’de yer alan, Muğla Mahalli İkinci Amatör küme A. Grubunda şampiyonluk yaşayarak gelecek sezondan itibaren Muğla Mahalli Birinci Amatör kümede yer alacak olan Yerküpe Beşpınar Gençlikspor takımı, bence büyük bir başarıya imza atarak sükse  yapmıştır.

Yerküpe  Beşpınar  Gençlikspor  takımı şampiyon olan kadrosunu koruduğu taktirde,  yapılacak nokta transferlerle büyük bir ihtimalle Birinci Amatör Küme’de şampiyonluk yaşayarak Süper Amatör kümeye terfi edebilir.  İkinci Amatör Küme A Grubunda  bu sezon başarılı olan bir başka takım Milas Dörtyol Gençlikspor  takımı. Kurdukları iyi kadro ile Dörtyol Gençlikspor bu grupta grubu ikinci sırada  tamamlamıştır.

Sezon başında çok kısa zaman içerisinde kurularak Mahalli İkinci Amatör lige katılan Milas Boğaziçi Bargilya Gençlikspor, ilk kez katıldıkları ikinci amatör kümede, kendi mahallerinde ikamet eden sporcularıyla başarılı olmuşlardır. İnanıyorum Milas Boğaziçi Bargilya Gençlikspor gelecek sezon kuracakları iyi bir ekiple birinci amatör kümeye çıkma mücadelesi verecektir diye düşünüyorum.

DEVAM EDECEK 3


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık