• 15 June 2022, Wednesday 8:51
SercanErgin

Sercan Ergin

Alt yapı sporcularının geleceği parlak (1)

Merhaba Milas Santra Köşesi okurları. Bugün sizlere köşemde, Muğla Mahalli Ligi’nde U11,U12, U14, U16 liglerinde mensubu oldukları bir çok takımda, oynadıkları güzel futbolla bir çok minik sporcularımız bazı profesyonel takımların hocaları tarafından şimdiden takibe alındı. Her zaman köşe yazılarımda deklare ediyorum; yeni nesil sporcu adayları çok şanslılar. Günümüzde donanımlı futbol hocaları mevcut.

Donanımlı alt yapı hocaları günümüzde bir çok alt yapı takımlarında forma giyen yetenekli sporcu evlatlarımızı çok iyi çalıştırarak, katkı sağlamaktadır.

2021-2022 sezonu mahalli alt yapılarda oldukları takımlarda forma giyen, gelecek vaad eden bir çok yetenekli sporcuları sevinerek gördüm. Günümüzde televizyonların yaptığı spor programları minik sporcularımıza inanılmaz katkı sağlamaktadır.

Günümüz minik sporcuları gerçekten çok yetenekli  ve akıllı futbol oynamaktadır. Spor muhabiri olmam nedeniyle an itibariyle devam eden U11, U12 müsabakalarını hiç kaçırmadan takip etmekteyim. İnanır mısınız, hakikaten gelecek vaad eden bir çok sporcuyu seyrederken, oynadıkları futbolun yanı sıra saha içerisinde sahip oldukları topları o kadar olumlu kullanıyorlar ki hayran kalmamak işten değil. Minik sporcularımızın iyi yetişmelerinde hocalarımız kadar ebeveynlerin de bilinçli olmaları çok önemli. Minik sporculara yeme içmelerinde yardımcı olmaları gerekmektedir.

 

DEVAM EDECEK 2…


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık