• 20 April 2022, Wednesday 10:46
SercanErgin

Sercan Ergin

Milas Dörtyol Gençlikspor, Bodrum Genç maçının ardından (1)

Merhaba Milas Önder Gazetesi Santra Köşesi okurları, bugün sizlere köşemde, geçtiğimiz hafta sonu Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda oynanan, Dörtyol Gençlikspor takımının farklı galibiyetiyle sona eren müsabakanın analizini yapacağım.

Muğla Mahalli İkinci Amatör Küme A Gurubu’nda yer alan Milas Dörtyol Gençlikspor takımı ile Bodrum Genç takımları arasında oynanan  müsabakayı Milas İlçe Spor Müdürü Durmuş Tayfun Uslu, Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Vekili aynı zamanda Milas Gençlikspor Kulübü Başkanı Ersin Köksal, her iki kulübün yönetim kurulu üyeleri  ile sporseverler takip etti.

Bol gollü geçen müsabakada her iki takımda forma giyen sporcular bu müsabakada nasıl performans sergilediler?

Milas Dörtyol Gençlikspor Kaleci Şerafettin, kalesine tehlikeli toplar gelmediği için müsabakayı çok rahat tamamladı. Görevini yaptı.

Emre İçöz, sezon başından beri görev aldığı her müsabakada olduğu gibi bu müsabakada da oyun disiplinine sadık kalarak oynadı. Görevini başarıyla yerine getirdi.

Emre Vardar, futbol yaşamına Dörtyol Gençlikspor takımında başlayan efendi bir sporcu. Dörtyol Gençlikspor takımı dışında D.H.M.İ Spor Milas Gençlikspor takımlarında başarıyla futbol oynadıktan sonra tekrar Milas Dörtyol Gençlikspor takımına döndü.

DEVAM EDECEK 2

 


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık