• 12 June 2022, Sunday 12:35
SercanErgin

Sercan Ergin

Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi hocalarını tanıyalım(2)

Türk minder güreşinin yanı sıra Yağlı Karakucak Güreşleri’nde bugüne kadar elde ettiği şampiyonluklarla tanınan Türk minder güreşinin efendi hocalarından Milas Mehmet Güçlü  Güreş Eğitim Merkezi güreş hocası sayın Abdullah Aldemir hocadan bahsetmek istiyorum.

Güreş yaptığı yıllarda bir kez bile olsun ceza almayan, sakin beyefendiliğiyle  çevresinde sevgi ve saygı gören Abdullah Aldemir Hoca, Türk minder güreşinde bugüne kadar Karakucak Yağlı Güreşleri’nin yanı sıra Türk minder güreşinde birçok Türkiye şampiyonalarında  birincilik, ikincilik ve üçüncülük elde ederek adını  duyurdu.

Sayın Aldemir, Türk güreşinde ilk olarak Denizli Güreş Eğitim Merkezi’nde hoca olarak görev aldı. Sayın Aldemir, zamanın Milas İlçe Spor Müdürü Sayın Mustafa Ali Ünlüsoy hocanın atamasıyla Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi’nde hoca olarak göreve başladı. An itibariyle yıllardan beri Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi’nde hocalık yapan, birçok şampiyonunun yetişmesinde katkılarda bulunan Sayın Aldemir, çalıştırdığı öğrencileri tarafından çok sevilen birisidir. Sayın Aldemir, güreş antrenörlüğünün yanı sıra 2007 yılında girdiği sınavda başarılı olarak Yağlı Güreş Hakemliği lisansını aldı. Sayın Aldemir, yaz aylarında Türkiye’nin her yerinde  yapılan yağlı güreşlerde 1. Sınıf  Güreş Hakemi olarak görev yapmaktadır. 

Sayın Abdullah Aldemir hocaya aile bireyleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu günler diliyorum.

 

-SON-


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık