• 24 November 2022, Thursday 12:52
SercanErgin

Sercan Ergin

Mahalli U18 Ligi’nde çok güçlü takımlar bulunuyor (2)

Mahalli U18 Ligi’nde mensubu oldukları takımlarda futbol oynayan  Muğlasporlu ve Yeni Milassporlu futbolcu kardeşlerimin yanı sıra bu sezon Mahalli U18 Ligi’nde Milas Gençlikspor U18 takımında forma giyen bazı sporcu kardeşlerimden söz etmek istiyorum.

BESİM ÇIRAK (2005  Doğumlu); Milas Gençlik Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Onur Çırak kardeşimizin oğlu, alt yapı takımlarında  stoper mevkiinde oynadığı güzel futbol, attığı şık gollerle dikkat çeken yeteneği  futbolcu; efendiliği, stoper için çok iyi fiziği ile Milas Gençlikspor alt yapı takımında beğeni ile takip edilmektedir. Sağlam kişiliğe sahip olan, çok beğendiğim ileriki yıllarda çok iyi stoper olacağına inandığım sevgili Besim Çırak kardeşimize bundan sonraki futbol yaşamında başarılar diliyorum.

KAHRAMAN KIZILTAŞ (2006 doğumlu); Milas Gençlikspor alt yapı takımında beğendiğim bir başka futbolcu. Kardeşimiz üç yıldan beri Milas Gençlikspor alt yapı takımında oynadığı akılcı futbolla herkesin dikkatini çekmektedir. Genç yetenek, Milas Gençlikspor alt yapı takımında yer aldığı her müsabakada faydalı işler yaptı. Kahraman Kızıltaş çok çalışırsa ileriki yıllarda çok iyi yerlere gelir diye düşünüyorum.

ATAHAN KINAY (2004 doğumlu); 4 yıldan beri Milas Gençlikspor alt yapı takımında başarıyla forma giyen genç yetenek, Süper Amatör Küme takımında yedekte yer alıyor. Görev aldığı müsabakalarda güzel futboluyla dikkat çekmektedir.  Kardeşimize futbol yaşamında Başarılar diliyorum.


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık