• 06 July 2022, Wednesday 9:29
SercanErgin

Sercan Ergin

Futbol turnuvasının ardından (2)

Futbol turnuvasında aralıksız üç hafta hizmet veren herkese  hizmetleri için teşekkür ediyorum. Futbol turnuvasında muhtelif takımlarda oynadıkları başarılı futbolla  bir çok sporcu kardeşlerim oldu. Havalar aşırı sıcak olduğu için ileri yaştaki sporcular sahada futbol oynarken zaman zaman sıkıntılar yaşadı. Üç hafta aralıksız devam eden futbol turnuvasında küçük sertliklerin yanı sıra sahada centilmenlik adına çok güzellikler de gördük. Turnuva müsabakalarında gençlik yıllarında hiçbir takımda lisansı bulunmayan, sadece özel turnuvalarda forma giyen bir çok sporcu, sahada oynadıkları hırslı futbolla dikkat çekti.

15 Temmuz futbol turnuvasının son final müsabakasında hakem olarak görev alan Levent Akyer ve ekibi, başarılı performansı ile taraftarlardan alkış topladı. Final müsabakası çok kaliteli geçti. Her iki takımda  Muğla Mahalli Süper Amatör Küme’de yer alan bazı tanınmış sporcuların bulunması final müsabakasına kalite getirdi. Bu turnuvada yer alan ve 4. sırada bitiren Milas Belediyespor, turnuva boyunca belediyede görev yapanların dışında, hiçbir sporcuya bünyesinde yer vermedi.

Turnuvanın şampiyonu Milas Milli Eğitim Müdürlüğü takımı, uzun yıllardan beri oynadıkları özel turnuvalarda,  kaliteli sporcularıyla birlikte hep şampiyonluk kazandı.

 DEVAM EDECEK 3


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık