• 13 September 2022, Tuesday 10:20
SercanErgin

Sercan Ergin

Muğla mahalli liginde yer alacak takımlarımız sezon çalışmalarına başladılar

Merhaba Milas Önder Gazetesi Santra köşesi okurları, bugün sizlere köşemde, 2022-2023 sezonunda mensubu oldukları kulüplerde Milas ve Muğla’yı temsil edecek olan takımlarımızın sezon hazırlıkları, transfer ve saha çalışmalarıyla birlikte başladı.

Spor severlerin bildiği üzere süper amatör kümede yer alacak olan takımlarımızdan Milas Belediye Beçin Gençlikspor, Milas Gençlikspor takımlarımız kadrolarına nokta transferler yaparak,  güçlendiler. Yeni Milasspor U18 takımı ise geçen yıl mahalli U18 liginde yer alan kadrosuyla çalışmalarına aralıksız Uğurcan Yetkin hocanın nezaretinde devam etmektedir. Mahalli birinci amatör kümede yer alacak olan Güllükspor takımı Erdi Gökkaya hocanın nezaretinde saha çalışmalarına başladı.

Bu sezon mahalli U16 liginde yer alacak olan Milas Menteş Gençlikspor takımı sezon başı çalışmalarına Menteş yolu üzerindeki yeni açılan halı sahada devam etmektedir.

Uzun yıllardan beri Muğla Mahalli Birinci Amatör Küme’de yer alan, geçtiğimiz sezonda birinci amatör kümeden ikinci amatör kümeye düşen Milas Bafa Zeytinspor takımı alt yapı takımıyla sezon başı çalışmalarına kendi sahasında devam etmektedir.

Mahalli ligde yer alan ikinci amatör küme takımlarımızdan Milas Dörtyol Gençlikspor ile Bargilya Gençlikspor takımlarımız bu sezon alt yapı takımlarıyla lige katılmayacakları için saha çalışmalarını an itibariyle yapmamaktadır.


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık