• 25 April 2022, Monday 10:29
SercanErgin

Sercan Ergin

İkinci Amatör Küme müsabakaları sona erdi

Merhaba Milas Önder Gazetesi Santra Köşesi okurları. Bugün sizlere köşemde, 2021-2022 sezonu Mahalli İkinci Amatör Küme’de yer alan ve Milas’ı temsil eden Milas Dörtyol Gençlikspor takımı ile tarihinde ilk kez bu sezon Mahalli İkinci Amatör Küme’de yer alan kendi mahallesinde ikamet eden sporcularıyla İkinci Amatör Lige renk getiren Milas Boğaziçi Bargilya Gençlikspor takımlarımızdan söz etmek istiyorum.

Muğla Mahalli İkinci Amatör Küme A gurubunda yer alan her iki takımımızdan ilk önce Milas Dörtyol Gençlikspor’dan bahsetmek istiyorum. Uzun yıllardan beri Mahalli ligde Milas’ı temsil eden Dörtyol Gençlikspor takımı bu sezon kurduğu kaliteli takımla İkinci Amatör Küme’ye renk getirdi. İkinci Amatör Küme’nin en güçlü takımı olan Yeşil-Kırmızılılar bazı müsabakalarda talihsiz puanlar kaybederek taraftarlarının beklentilerine cevap veremediler.

Dörtyol Gençlikspor takımının yanı sıra bu sezon İkinci Amatör Küme’de kurduğu mütevazi takımıyla lige renk getiren Boğaziçi Bargilya Gençlikspor  takımı bence başarılı bir sezonu geride bıraktı.

Grubunda oynadığı müsabakalarda seyircilerini tribüne çeken her iki takımın taraftarları da takımlarına verdikleri destekle  görevlerini layıkıyla yerine getirdi.

Milas Önder Gazetesi olarak takımlarını içerde ve dışarıdaki maçlarda yalnız bırakmayan iki takımın da taraftarlarına destekleri için teşekkür ediyoruz…..

 

 


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık