• 22 April 2022, Friday 9:30
SercanErgin

Sercan Ergin

Milas Dörtyol Gençlikspor -Bodrum Genç maçının ardından (3)

Onur Can Balıkçı; Futbola  Milasgücüspor  takımında başladı. Milas Dörtyol Gençlikspor takımında  4 sezon oynadıktan sonra Milas Erginspor takımına transfer oldu. Bir sezon Erginspor takımında oynadıktan sonra Bodrum Turkuazspor takımına transfer oldu.  Tecrübeli oyuncu, Turkuazspor takımı forması altında şampiyonluk yaşadı. Bu sezon tekrar  Dörtyol  Gençlikspor takımına  geri döndü. Deneyimli oyuncu bu müsabakada bence iyi oynadı. Attığı şık golle de beğeni topladı. 

Göktuğ Batur; genç oyuncu bu müsabakada oyunda kaldığı süre içerisinde görevini yaptı.

Sebahattin Karakuş;  genç  yetenek futbola Milas Belediye Beçin Gençlikspor takımında başladı. Milas’ta kısa zaman içerisinde oynadığı futbolla dikkat çekti. Bu müsabakada saha içerisinde sahip olduğu her topu olumlu kullanarak bence görevini kusursuz yerine getirdi. Sebahattin düzenli antrenman yaparsa futbolunu geliştirecektir diye düşünmekteyim.

Buğra Altunkaya; futbola Yeni Milasspor alt yapısında başladı. Mor-beyazlı forma altında dikkat çekince, ara transferde Milas Dörtyol Gençlikspor takımına transfer oldu. Genç oyuncu Dörtyol Gençlikspor takımı forması altında attığı gollerle gol krallığında iddialı oldu. Bu müsabakada oyuna 45. dakikada girdi. Attığı 4 golle takımına büyük katkı sağladı.

Çınar Ekinci; genç oyuncu bu maçta ilk kez Dörtyol   Gençlikspor takımının formasını giydi. Elinden geleni yaptı.

Hakan Turhan; (Bodrum Genç takımı kalecisi) Tecrübeli kaleci ilk yarıda sayısız kurtarışlar yaparak görevini yaptı.

DEVAM  EDECEK 4

 

 


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık