• 29 July 2022, Friday 9:10
SercanErgin

Sercan Ergin

2021-2022 sezonunda mahalli ligde başarılı sezon geçiren takımlarımızı tanıyalım(4)

Geçtiğimiz sezonda oynadıkları güzel futbolla dikkat çeken Milas Takımlarımız önümüzdeki sezonda Mahalli ligde başarılı neticeler elde etmek için antrenmanlara önümüzdeki ayın başından itibaren başlayacaklardır. Mahalli liglerde bir kuruş bile kazancı olmayan her takımımız  Amatör kümede maddi sıkıntının yanı sıra  iyi kadro kurmakta çok zorlanmaktadırlar.

Spor muhabiri olduğum için Muğla’nın her yerinde oynanmakta olan Amatör küme Müsabakalarına gazeteme haber yapmak için takip ediyorum. Maddi sıkıntısı olan amatör takımlarımızın taraftarları

bir amatör kulübün ne şartlarda yönetildiğini bilmeden tribünde kötü sözler söylemeleri, kötü sözleri söyleyen ama ne şartlarda kulüp yönetildiğini bilmeyen bazı taraftarların  bilmeden ön yargılı sözleri, bazı takımlarda  fedakârca maddi ve manevi katkılarda bulunan kulüp başkanları ve yönetim kurulu üyelerini futboldan soğutmaktadırlar.

Türkiye Amatör Futbol Federasyonu her yıl yeni yaptırımlarla  amatör takımlara yön vermektedirler. Her yıl Amatör kümede yer alan bütün takımlarımız gerçekten çok zor şartlarda liglere  katılmaktadırlar, güzel Milasımızda  Yeni Milasspor, Milas Belediye Beçin Gençlikspor, Milas Gençlikspor, Güllük Gençlikspor, Dörtyol Gençlikspor, Milas Ergin Spor, Bafa Zeytin spor, Boğaziçi Bargilya Spor, Dörtyol Gençlikspor  takımlarımız  Mahalli lige katılırken, maddi sıkıntılar nedeniyle Selimiye Spor, Ören Gençlikspor, Menteş Gençlikspor takımlarımız  Mahalli lige katılamamaktadırlar.

 

DEVAM EDECEK 5


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık