• 13 October 2022, Thursday 10:51
SercanErgin

Sercan Ergin

Milas futbolunun fedakar isimleri

Merhaba Milas Önder Gazetesi Santra Köşesi okurları. Bugün sizlere köşemde, Muğla Mahalli Ligi’nde yer alan Milas takımlarımızda gece-gündüz maddi ve manevi büyük özveri göstererek katkılarda bulunan yönetim kurulu üyelerimizden söz etmek istiyorum. İlk önce Milas’ın en eski kulüplerinden biri olan Milas Gücü Spor Kulübü Başkanı sayın Güray Turgay kardeşimden söz etmek istiyorum. Günümüz zor hayat şartlarında yönetim kulunda görev yapan arkadaşlarımızdan biri olan sayın Güray Turgay, Milas Gücü Spor Kulübü’nde 30 yıldan beri görev yapmaktadır. Bu süre içerisinde cebinden hatırı sayılır paralar harcadı. Bir kuruş geliri olmayan amatör küme takımlarında görev yapmak fedakârlık ister, emek ister, maddi güç ister. Güray Turgay kardeşim dile kolay 30 yıl Milas Gücüspor takımında ilk önce yönetim kurulu üyeliği, 23 yıldan beri de yönetim kurulu Başkanlığını yapmaktadır. Günümüzde cebinden para  harcayarak yönetim kurullarında görev alacak yönetici bulmak çok zor. Bugünkü köşe yazımda da sayın Güray Tugay kardeşimizi onore etmek istedim. Çünkü amatör futbolda böyle cebinden para harcayan bireyleri bulmak çok zor.

Milas futboluna, Milas Gücüspor takımına engin hizmetler sunan Milas’ın tanınmış spor adamı Güray Turgay kardeşime Kırmızı beyazlı kulübe verdiği maddi ve manevi hizmetler için teşekkür ediyorum.

Milas Gücü Spor Kulübü’nde ikinci başkanlık yapan Muğla futbolunun tanınmış eski sporcularından, ayrıca tanınmış sigortacılarından sayın Hasan Eren  kardeşim de uzun yıllar bu kulübümüze hizmet etti.  Milas Gücüspor takımını teknik adam olarak çalıştırdı. Cebinden hatırı sayılır paralar harcadı. Sayın Hasan Eren başkana Milas Gücüspor takımına verdiği hizmetler için şükranlarımı sunuyorum.

Devam edecek


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık