• 27 June 2022, Monday 10:20
SercanErgin

Sercan Ergin

Futbol turnuvasında oynadıkları güzel futbolla beğeni toplayan sporcular (5)

Gruplarında bu güne kadar oynadıkları müsabakalarda dikkat çeken sporcuların bazılarını siz değerli futbol severlere tanıttıktan sonra bugünkü köşemde de  Milas DHMİ Spor takımında oynadığı  8 müsabaka sonrasında kalesinde 6 gol gören, zamanın tanınmış kalecilerinden Mert Salbaş kardeşimizden söz edeceğim. Yakinen tanıdığı, uzun yıllardan beri Muğla futbolunda muhtelif takımların kalesini başarıyla koruyan Mert Salbaş  kardeşimiz 15 Temmuz Futbol Turnuvası’nda Milas DHMİ Spor takımının kalesini başarıyla korumaktadır. Uzun boyu ve kalecilik tecrübesiyle turnuva müsabakalarında dikkat çeken Kaleci Mert, çeyrek final müsabakalarında düzgün fiziği, ayrıca tecrübesiyle de  futbol turnuvasının en iyi kalecileri arasında yer almakta. Uzun yıllardan beri Milasspor Masterler takımında başarıyla kalecilik yapan kaleci Mert, an itibariyle devam etmekte olan futbol turnuvasında DHMİ takımında kalecilikte ikinci baharını yaşamaktadır.

Kaleci Mert kaleciliği çok sevdiği için, spor muhabiri olarak sayın Mert Salbaş kardeşimizden ricada bulunmak istiyorum. Muğla’da Milas’ı temsil eden  takımlarda  Milas Gençlikspor Kulübü hariç diğer takımlarda kaleci antrenörü olmadığı için sayın Salbaş kardeşimizin  zamanı müsait olduğunda Milaslı kaleci adaylarını fahri çalıştırmasını bekliyorum. Aslında Milas takımlarında çok yetenekli kaleci adayları mevcut. Köşemi takip eden kaleci Mert Salbaş kardeşimizden  yetenekli kalecileri çalıştırmasını  rica ediyorum.

 

 


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık