• 26 February 2022, Saturday 9:03
SercanErgin

Sercan Ergin

Takım sevgisi yüzünden uykuları kaçmıştır

Merhaba Milas Önder Gazetesi ‘Santra Köşesi’ okurları. Bugün sizlere köşemde, Mahalli Süper Amatör Küme müsabakalarının başladığı günden bugüne kadar yaptıkları harcamalar hakkındaki naçizane düşüncelerimi siz saygıdeğer okurlarımla paylaşmak istiyorum. Her zaman köşemde deklare ettiğim gibi amatör kümelerde ayakta kalmak, hatırı sayılır masrafları karşılamak gerçekten çok zordur. 2021- 2022 sezonu başlamadan önce takımlarımızın yönetim kurullarında görev alan sevgili kardeşlerimin, ‘nasıl bir kadro kurarız da başarılı oluruz’ diye düşünmekten uykularının kaçtığını iyi biliyorum.

Sezon başında Yeni Milasspor, Milas Gençlikspor, Milas Belediye Beçin Gençlikspor takımlarımızın yönetim kurulu üyeleri başta olmak üzere, 1. Amatör Lig ve 2. Amatör Lig’de yer alan takımlarımızın yönetim kurulu üyeleri de ‘bu sezonda nasıl bir kadro kurarız da başarılı oluruz’ diye sıkıntılı günler geçirdiler. Bazı takımlarımız müsabakaları yöneten sevgili hakemlerimizin hatalı maçlar yönetmeleri nedeniyle kulüplerimize sıkıntı yaşattılar. 2021-2022 sezonu başından bugüne kadar ceplerinden hatırı sayılır paralar harcayan sayın yönetici kardeşlerime Allah sabırlar versin.  Herkese sevgi ve saygılar sunuyorum.


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık