• 10 January 2023, Tuesday 10:20
SercanErgin

Sercan Ergin

Milas Spor, Milas Gençlik Spor maçının ardından

Merhaba Milas Önder Gazetesi Santra Köşesi okurları bugün sizlere köşemde, geçtiğimiz Pazar günü Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda oynanan Milas Spor, Milas Gençlik Spor Süper Amatör Küme müsabakası hakkındaki düşüncelerimi sizlerle paylaşmak istiyorum.

Müsabakayı her zaman Milas takımlarının yanında olan Milas Belediye Spor Kulübü Başkanı, aynı zamanda Milas Belediye Başkanı Avukat Muhammet Tokat, Milas CHP İlçe Başkanı Avukat Tüze Çetinkaya, Milas İlçe Spor Müdürü Tayfun Uslu, Milas Gençlik Merkezi Müdürü Aşkın Binbir, her iki kulübün yönetim kurulu üyeleri ve futbolu çok seven Milaslı taraftarlar takip etti.

Milas’ın iki güzide takımı müsabaka öncesinde sahaya çıktıklarında her iki takımın futbolcuları müsabakayı konumları itibariyle kazanarak, rahat etmek istediklerini, oynadıkları güzel futbolla belli ettiler. Müsabaka dostluk içerisinde başladı. Müsabaka dostluk içerisinde sona ermedi. Pazar günü kalabalık taraftar gurubunun heyecanla takip ettiği karşılaşma, kaçan penaltı vuruşlarının yanı sıra maçın hakeminin Milas Gençlik Sporlu futbolcuya kırmızı kart göstermemesi, oyunun gerilmesine vesile oldu. Her penaltı golle sonuçlanacak diye bir kural yok. Penaltıyı dünya yıldızları bile kaçırabiliyorlar. Milas Spor takımında penaltı kaçıran futbolcu kardeşlerimize kimse nasıl penaltı kaçırılır diye serzenişte bulunmasın. Oyun içerisinde hakem kardeşimizin yaptığı bariz kural hatası sonrasında müsabaka içerisinde ve sonrasında görmek  istemediğimiz görüntüler  hiç hoş değildi. Herkese sevgi ve saygılar sunuyorum. Dilerim bir daha böyle görüntüleri görmeyiz.


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık