• 20 June 2022, Monday 9:25
SercanErgin

Sercan Ergin

Milasspor Masterler Takımı nasıl kuruldu (2)

Milasspor Masterler olarak ilk yıl Ege Bölgesi Grubu’nda antrenörümüz  Birol Erten’in çalışmalarıyla ve takıma katkılarıyla 10 takım arasından grupta üçüncü olarak, Antalya Side’de düzenlenen Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkına sahip olduk. Mastelerde ilk yılımız olmasına rağmen elde ettiğimiz bu başarı bizim için ve Milas’ı Türkiye’ye tanıtmak için çok önemliydi. Biz bunu şampiyonada çeyrek finale çıkarak gösterdik.

İkinci yılımızda artık Milasspor’un kendini göstermesi ve bizi destekleyenlerin yüzünü güldürmek için takımı şampiyon olacak şekilde oluşturmamız gerekiyordu. Bu yüzden Milasspor formasını zamanında başarıyla giymiş, en iyi eski sporcularla birebir bir görüşme yaptık. Takımımıza Deniz Kibar, Fatih Aslan,  Kaleci Metin Tozlu katıldı. Tanınmış eski sporcuların yanı sıra 2018 -2019 yılında forma giymiş Güllükspor’dan Ahmet Tanyeli, Cüneyt Tanyeli kardeşlerin yanı sıra forvet oyuncusu Remzi İçen’i kadromuza kazandırdık. Aynı yıl içerisinde Milas’ta kaymakamlık yapan, üniversite yıllarında futbol oynadığı için sayın Eren Arslan  Beyefendi katıldı. Bazı müsabakalarda müsait olduğunda sayın Eren Arslan beyefendi Milasspor forması giyerek takımımıza katkı sağladı. Eski Kaymakamızın Milasspor takımına zamanında büyük katkıları oldu. Eski takıma verdiği hizmetler için teşekkür ediyoruz.

DEVAM EDECEK  3.


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık