• 14 June 2022, Tuesday 9:02
SercanErgin

Sercan Ergin

Milas  Mehmet Güçlü Sporcu Eğitim Merkezi (2)

Zemin katta ayrıca; etüt odaları, engelli tuvaleti, 3 duş 2 tuvaletten oluşan umumi tuvalet  ve spor salonu bulunuyor. Birinci katta ise 11 adet yatakhane, 1 adet misafir odası, 2 adet umumi tuvalet ve personel odası bulunmakta. 2. katta ise 4 adet yatakhane, 1 adet misafir odası, personel odası bulunuyor.

Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi’nde toplam 45 yatak kapasiteli 15 oda, 3 kişilik tuvalet ve banyo. 2 misafir odası, 2 etüt odası, 3 bilgisayar odası,1 fitness salonu, 1 antrenman salonu, 1 dinlenme odasının yanı sıra akla gelen her türlü imkanlara sahiptir.

An itibariyle 45 yatak  kapasiteli  merkezimiz 38 sporcu öğrenci  ile eğitime devam etmektedir.

Milas Mehmet Güreş Eğitim Merkezi’nde Milas Milli Eğitim Müdürlüğü’nden  görevlendirme fahri antrenörlük yapan Beden Eğitimi Öğretmeni Bünyamin Emik, Kadrolu  Memur Soner Ölmez, fahri antrenörlük yapan Abdullah Aldemir, yine fahri antrenörlük yapan beden eğitimi öğretmeni sayın Mustafa Boylu ile eski Türkiye Karakucak Güreşleri Başpehlivanlarından Mehmet Yıldırım  görev yapmaktadırlar.

Türk minder güreşine bugüne kadar birçok Avrupa ve dünya şampiyonu kazandıran Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi’ne Milaslı güreşseverler olarak teşekkür ediyoruz.

Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi yetkilileri, her zaman sporcunun yanında bulunan, her sporcuyu onore edici haberler yapan Milas Önder Gazetesi’ne Milas futboluna verdiği engin hizmetler için teşekkür ettiklerini söyledi.


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık