• 23 February 2022, Wednesday 8:11
SercanErgin

Sercan Ergin

Milas Gençlikspor- Dalyan Gençlikspor maçının ardından(2)

Bu sezon ilk defa izleme şansı bulduğum  Dalyan Gençlikspor takımında yer alan eski Fethiyesporlu   45 yaşındaki Kaleci Ozan Öztürk bu müsabakada bence önemli kurtarışlar yaparak  görevini iyi yaptı. Dalyan Gençlikspor takımında bu müsabakada  2 gol kaydeden  Tarık Özdemir   ile Yalçın  Yeşilkır  isimli   futbolcular  müsabaka içerisinde oynadıkları başarılı futbolla Dalyan Gençlikspor takımının galibiyetinde önemli rolleri oldu. Dalyan Gençlikspor takımında uzun yıllardan beri birlikte  futbol oynayan sporcuların  çokluğu,  birlikte oynama alışkanlığı     nedeniyle  takım oyununu iyi oynayarak deplasmandan  galip ayrılmayı bildiler.

Dalyan Gençlikspor’da  uzun  yıllardan beri futbol oynayan, takım kaptanlığı yapan Şükrü Abbas da bu müsabakada hava ve yerden gelen her topu kademelere çok iyi girerek değerlendirdi ve bence iyi futbol oynadı. İlerleyen yaşına rağmen Şükrü kardeşimizin bu müsabakada oynadığı futbolu Milaslı spor severler beğendiler. Ben Milas Gençlikspor takımı forması giyen, bu takımı Play-Off’lara  taşıyan her  Gençliksporlu futbolcu kardeşlerime  bu güne kadar verdikleri hizmetler için yürekten kutluyorum.  Her sporcu, her müsabakada çok iyi futbol oynayacak  diye bir kural  yok.

Hepinize sevgi ve saygılarımı  sunuyorum.

SON        


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık