• 24 May 2022, Tuesday 9:06
SercanErgin

Sercan Ergin

Tekne turunda bir araya gelecekler (1)

Merhaba Milas Önder Gazetesi okurları. Dünya ve Avrupa şampiyonlarıyla birlikte milli takımın eski güreşçileri, 5 Haziran günü Bodrum’da tekne gezisinde bir araya geliyor.

Güreş yaptıkları yıllarda, Karagücü  formasıyla büyük başarılara imza atan eski dünya ve avrupa şampiyonu olan güreşçilerimizin yanı sıra, Karagücü forması altında Türk güreş milli takımının ünlü güreşçilerinin her yıl haziran ayı başında düzenledikleri tekne turu; bu sezon eski milli güreşçi, Milas’ın tanınmış iş adamlarından Hasan Ölmez’in organizasyonuyla düzenlenecek.

Geçen yıl İstanbul  Boğazı’nda yapılan tekne turu, bu yıl Hasan Ölmez şampiyonun önderliğinde Bodrum Koyları’nda yapılacak. 5 Haziran günü yapılacak tekne turuna şu ünlü isimler katılacak:

*Mehmet Güçlü: Eski dünya şampiyonu, eski ordulararası şampiyonu, Eski Kırkpınar Başpehlivanı, eski gençler dünya şampiyonu,

*Bünyamin Emik: Eski dünya şampiyonu. An itibariyle Türkiye Güreş Milli Takım hocası. Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi Müdürvekili, beden eğitimi öğretmeni,

*Esat Metin: Milli Güreşçi, 

*Yusuf Yurteri: Eski mili futbolcu,

*Abdullah Yörükler: Milli güreşçi.

 

DEVAM EDECEK (2)

 


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık