• 14 May 2022, Saturday 9:24
SercanErgin

Sercan Ergin

Futbol hakemleri hakkındaki görüşlerimi sizlerle paylaşmak istiyorum (1)

Merhaba Milas Önder Gazetesi ‘Santra Köşesi’ okurları. Bugün sizlere köşemde, geçtiğimiz hafta sonu Ovakışlacık Mahallesi futbol sahasında oynanan müsabakalarda yaşanan hoş olmayan hakem olayları hakkındaki düşüncelerimi sizlerle paylaşmak istiyorum.

Uzun yıllardan beri değişik branşlarda oynanan müsabakaları yerinde takip eden, mensubu olduğu gazetesine haber yapan birisi olarak naçizane düşüncelerimi köşemden siz değerli okurlarıma seslenmek istiyorum.

Sayın Sporsever okurlarım; her yıl sezon başında Türkiye Amatör Futbol Federasyonu yeni yaptırımlar yaparak sezon başında takımlarımızın yöneticilerine bilgi vermelerine rağmen  Türkiye’deki amatör takımların bazı yönetim kurulu üyeleri yeni yaptırımları takip etmedikleri için bu sezon müsabakalar  içerisinde cereyan eden bazı olayları geçmiş yıllardaki gibi değerlendirerek her fırsatta sevgili hakemlerimize sözlü hakaretlerde  bulunmaktadırlar. Unutmayalım; bir zamanlar 6 hakemin yönettiği müsabakalarda bile, televizyonlardaki görüntülerde incelendiğinde hataları görebiliyorduk. Amatör küme müsabakalarında çekim olmadığı için hakem kardeşlerimizin oyunun akışı içerisinde önündeki futbolcuların hareket alanları nedeniyle bazı pozisyonları göremedikleri için müsabakaları yöneten hakem kardeşlerimizin kasıtlı hata yaptığına inanarak inanılmaz hakaretler yapmaktadırlar. 

DEVAM EDECEK 2

 


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık