• 24 October 2022, Monday 11:30
SercanErgin

Sercan Ergin

Milas Belediye Beçin Gençlikspor-Kavaklıdere Belediyespor maçının ardından (1)

Merhaba Milas Önder Gazetesi Santra köşesi okurları. Geçtiğimiz hafta içerisinde oynanan Süper Amatör Küme takımı Milas Belediye Beçin Gençlikspor ile 1.Amatör Küme takımı olan Kavaklıdere Belediyespor takımları Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Bugün sizlere köşemde, hazırlık müsabakasında her iki takımda forma giyen sporcuların performansından bahsetmek istiyorum

İzninizle ilk olarak Milas Belediye Beçinspor takımını değerlendirmek istiyorum.

SÜLEYMAN (kaleci); takımın yeni transferi ilk kez Milaslı spor severlerin karşısına çıktı. Oyundan çıkıncaya kadar kalesine çok iş düşmediği için görevini yaptı

SAMET; geçtiğimiz sezon ciddi bir sakatlık geçiren tekrar sahalara dönen tecrübeli oyuncu bu müsabakada iyi bir oyun sergileyerek formasına kavuştu.

MUHAMMET; yılların deneyimli oyuncusu bu müsabakada hiç hata yapmadan hazırlık müsabakasını tamamladı.

ALPEREN; sezon başında Milas Gençlikspor takımından transfer edilen yetenekli sol bek bu müsabakada saha içerisinde hiç hata yapmadan sol kanattan takım arkadaşlarına gollük ortalar yaparak Milaslı futbol severlerin beğenisini kazanmayı bildi. Muğla futbolunun en iyi sol beklerinden biri olan Alperen oynadığı güzel futbolla alkış topladı.

OKAN; Milas Belediye Beçinspor’un yeni transferi sağ bek Okan bu müsabakada hatasız bir oyun sergileyerek bence görevini kusursuz yerine getirdi.

VEDAT; Muğla futbolunda son yıllarda oynadığı güzel futbolla dikkat çeken tecrübeli oyuncu bu müsabakada orta sahada çok iyi top kullanarak takımına yön verdi. Deneyimli oyuncu  hazırlık müsabakasının iyilerinden birisiydi.


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık