• 05 April 2022, Tuesday 8:48
SercanErgin

Sercan Ergin

Milas Dörtyol Gençlikspor-Yerküpespor maçının ardından(1)

Merhaba Milas Önder Gazetesi Santra Köşesi okurları. Bugün sizlere köşemde, geçtiğimiz pazar günü Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda oynanan Muğla Mahalli İkinci Amatör Küme müsabakası hakkındaki görüşlerimi siz değerli sporseverlerle paylaşmak istiyorum.

Grup şampiyonluğuna oynayan her iki takımdan Milas Dörtyol Gençlikspor ile Menteşe Yerküpespor takımları, bu müsabakada çok iyi futbol oynayarak taraftarlardan alkış topladılar. Her iki takım sahada müsabakayı kazanma adına çok iyi mücadele verdiler. Bu müsabakada Milas Dörtyol Gençlikspor takımı müsabakayı kazanma adına iyi futbol oynamasına rağmen, girdikleri 5 yüzde yüz gollük pozisyondan yararlanamadılar. Milas Dörtyol Gençlikspor bu müsabakada aslında kötü futbol oynamadı. Sahada çok iyi mücadele etmelerine rağmen mutlak gollük pozisyonları değerlendiremediler. Grup Şampiyonluğu için mücadele eden Menteşe Yerküpe Beşpınarspor takımı, saha içerisinde sahip oldukları pozisyonları değerlendirerek, müsabakayı kazanmayı bildiler. Grup derbisi olan bu müsabakaya Milaslı futbol severler büyük ilgi gösterdiler. Uzun yıllar konuşulacak olan Milas Dörtyol Gençlikspor Menteşe Yerküpe Beşpınar spor müsabakasında forma giyen her iki takım sporcuları bu müsabakada nasıl performans sergilediler? Bir sonraki yazımda bahsedeceğim.

 

DEVAM EDECEK 2


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık