• 17 January 2022, Monday 13:22
SercanErgin

Sercan Ergin

MİLAS BELEDİYE BAŞKANI AVUKAT MUHAMMET TOKAT BEYEFENDİYİ TANIYALIM (4)

Sayın Muhammet Tokat Milas Belediye Başkanı olduktan sonra  Milas’ta makamına spor yardımı için gelen Muğla Mahalli liginde yer alan, Milas’ı temsil eden değişik kulüplere malzeme ve para yardımında bulundu. Sayın Tokat  Milas Belediye Başkanı olduktan sonra üç kez küme düşme tehlikesi yaşayan Yeni Milasspor takımına hatırı sayılır paralar vererek, maddi katkılarda bulunarak, Yeni Milasspor Kulübü’nün küme düşmesine engel oldu. Ben yaşım gereği, başta Milas olmak üzere Türkiye’nin her yerinde  ses sanatçılığı yaparken, Türkiye’nin bir çok yerlerinde  Belediye Başkanlığı yapan değerli  Belediye Başkanlarını yakinen tanıma fırsatım oldu. Ben Sayın Muhammet Tokat Beyefendi  gibi sporun her branşına  ayırım yapmadan yardımda bulunan bir Belediye Başkanı gerçekten hiç görmedim  Sayın Muhammet Tokat Beyefendi turnelerde  tanıdığım bir çok Belediye Başkanlarından çok farklı birisi olarak  benim dikkatimi çekti. Sayın Muhammet Tokat  sporu ve sporcuyu ne kadar çok sevdiğini her bireye bu güne kadar gösterdi, bundan sonra da gösterecektir diye düşünüyorum.

Milas Belediye Başkanı Sayın Muhammet Tokat Beyefendi Muğla Mahalli Ligi’nde yer alan, Milas’ı temsil eden başta Yeni  Milassspor,  Milas Belediye Beçin Gençlikspor, Milas Gençlik spor, Ören Gençlikspor, Güllük Gençlikspor, Bafa Zeytinspor, Milas Dörtyol Gençlikspor, Milas Erginspor, Selimiye Gençlikspor, Milas  Menteş Gençlikspor, Milasgücüspor  takımlarına  Belediye Başkanı olduğu günden bu güne kadar  para ve Malzeme yardımlarında bulundu, sporun yaygınlaşması için çaba gösterdi. 

DEVAM EDECEK 5

 

 


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık