• 25 September 2022, Sunday 11:08
SercanErgin

Sercan Ergin

Amatör transfer işlemleri (2)

İkinci transfer ve tescil döneminde lisans ve tescil, işlemi yapılan futbolcunun, takip eden sezonun birinci transfer ve tescil döneminde, transferleri mümkündür.

2022-2023 sezonunda tüm yaş kategorilerinde futbolcular iki sezon transfer yaptırmadıkları taktirde serbest kalırlar; bu futbolcuların ve fesihli kulüpten serbest kalan futbolcuların tüm transfer işlemlerinde transfer formu Ek 13’de kullanılacaktır. Transfer Formu Ek 13, www.tff.org sitesinin Ligler Amatörler sayfasında mevcut olup buradan indirilerek kullanılması gerekmektedir. Transfer işlemine göre, TRANSFER formunda ilgili kutucuklarda bulunan 1-2-3-4-5 numaralı alanlarda yazan yerler eksiksiz doldurulacaktır.

Tescilli olduğu eski kulüp Mutavaatı katkı payı Feragat belgesi.

Tescilli olunan Eski kulüp tarafından   doldurularak onaylanır. Yetkili yöneticiler  imzalayacaktır. Kulüp mührü tek ve ortada olacaktır.

1996 doğumlular ve üstü doğumlular 1.transfer, fesihli kulüpten serbest kalanlar, 2 sezondan serbest kalanların transferlerinde bu alan doldurulmaz.

2 NOLU ALAN VELİ MUAFFAKAKATI Futbolcu Taahhütnamesi. Tüm transferlerde doldurulacaktır, 18 yaşını doldurmuş ve daha büyük futbolcular için Veli Muaffakatı  Kısmı doldurulmayacaktır.

3 NOLU ALAN SAGLIK BEYANI.

Tüm transferlerde, futbolcu tarafından 18 yaş altı için ise velisi tarafından doldurularak imzalanacak. 4 NOLU ALAN YENİ KULÜP ONAYI KISMI tüm transferlerde, transfer olunacak,  yeni kulüp tarafından  doldurulacaktır. Yetkili yöneticiler imzalayacaktır.  Kulüp mühürü tek ve ortada olacaktır.

DEVAM EDECEK  3


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık