• 20 June 2022, Monday 9:04
SercanErgin

Sercan Ergin

Milas Spor Masterler takımı nasıl kuruldu? (1)

Merhaba Milas Önder Gazetesi Santra Köşesi okurları. Bugün sizlere Köşemde, faaliyete başladığı günden beri Türkiye’de büyük başarılara imza atan Milasspor Masterler futbol takımının kuruluş öyküsünü aktaracağım. Masterler futbol takımının tek sorumlusu sayın Erken İşli’den, Milasspor Masterler takımının kurulduğu günden bugüne kadar nasıl neticeler elde ettiğini dinleyelim;

“2007 yılında her şey Sporcunun dostu Milas Belediye Başkanı Avukat Muhammet Tokat beyefendinin beni yanına çağırmasıyla başladı. ‘Zamanında Milasspor takımında başarıyla futbol oynayan, Milas futboluna katkılarda bulunan, tanınmış eski sporcuları bir araya getirelim’ söylemiyle, 2007 yılında Milas’ta Milasspor Masterler takımı futbol branşında faaliyete geçti. Sayın Belediye Başkanımızın önderliğinde çalışmalara Türkan Saylan Parkı’nda yapılan toplantılarla başlayan Milasspor Masteler takımı olarak, daha sonra çalışmalarımıza Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda başladık. Yeterli sayıyı bulabilmek adına çevremizdeki amatör kulüplerde başarıyla futbol oynamış sporcuları bünyemize kattık. Masterler takımının oluşmasını sağladık. Milasspor Masterler takımı olarak, Türkiye Masterler ve Veteranlar Federasyonu’nun düzenlediği liglere katıldık. Masterler  takımının malzemelerini Muhammet Tokat başkanımız karşıladı.”


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık