• 25 November 2022, Friday 9:29
SercanErgin

Sercan Ergin

Mahalli U18 Ligi’nde çok güçlü takımlar bulunuyor (3)

Yeni Milasspor U18 takımının bazı oyuncularından bahsetmek isterim.

BAYRAM ZORLU; Mahalli U18 Ligi’nde Yeni Milasspor takımında oynadığı güzel futbolla beğeni ile takip ediliyor. Orta sahada forma giyen oyuncu, geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda an itibariyle Yeni Milasspor A. takımında yer alıyor. Zorlu, bu sezonda U18 takımında forma giymektedir. Genç yetenek müsabakalarda çabukluğu, tek vuruşlardaki teknik becerisi ile spor severlerin dikkatini çekmektedir. Basın mensubu olarak yakından takip ettiğim genç oyuncu böyle devam ederse, ileriki yıllarda çok iyi futbolcu olacaktır diye düşünüyorum. Bileklerine çok iyi sahip olan genç yetenekli futbolcu, Milaslı futbol severlerin beğendiği isim olarak dikkat çekmektedir.

DEVRAN TEKİN; yine Yeni Milasspor U18 takımında forma giyen bir başka yetenekli futbolcu. Orta sahada görev yapıyor. Saha içerisinde fuleli çalımları, bire birde rahat adam eksiltmesiyle herkesin dikkatini çekmektedir. Bu oyuncuyu çok beğeniyorum. Büyük bir sporcu olmak istiyorsa naçizane fikrim daha çok çalışmalı. Ben artık futbolcu oldum diye çalışmayı bırakmamalı. En önemlisi mütevazi olmalı. İleriki yıllarda çok iyi bir takımda yer alacağına inanıyorum.

İLGEÇ BAŞAK; Yeni Milassporlu iki futbolcunun yanı sıra mor beyazlı takımın bir başka yetenekli sporcusu olan bu futbolcu kardeşimizden söz etmek istiyorum. Hazırlık müsabakalarında takip ettiğim genç yetenek yumuşak bileklere sahip. Saha içerisinde ters koşular yaparak kendini saha içerisinde unutturan bir zekaya sahip. Bu kardeşimizde inşallah ileriki yıllarda çok iyi yerlere gelir. 


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık