• 08 August 2022, Monday 10:07
SercanErgin

Sercan Ergin

Nurullah Sarı hocayı tanıyalım (2)

Zamanın Milas Belediye Başkanı sayın Fevzi Topuz voleybolu çok iyi bilen iki tecrübeli öğretmenin de aralarında bulunduğu Milas Belediye Spor Kulübü’nü kurarak faaliyete geçtiler. Nurullah Sarı ve Eşref Mete hocaların nezaretinde Milas Belediyespor voleybol takımı kısa zamanda başarılı çalışmalar yaptı.

Sayın Sarı, çok sevdiği öğretmenlik mesleğinin yanı sıra öğrencilerine iyi eğitim verme adına başta voleybol branşı, basketbol branşı, masa tenisi branşı, satranç branşı, hentbol branşı, izcilik atletizm branşında lisans alarak öğrencilerine değişik 6 branşta hizmet vermeye başladı. Yukarıda ismi geçen branşlarda öğrencilerini eğiten Sarı, değişik branşların yanı sıra üniversiteyi tazeleme branşını da ücret almadan, belirli yaşlardaki kişilere haftanın iki günü Milas Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda eğitim vermeye başladı.

Sayın Sarı, çevresinde öğretmenlik mesleğine aşık olduğunu herkese bugüne kadar gösterdi. Milli Eğitim camiasında 40 yıl 9 ay hizmet vermesine rağmen, artık emekli oldum evimde oturayım demediği için halen spor salonlarında küçük ve büyük sporcu adaylarına hizmet vermeye devam ediyor.

Uzun yıllardan beri yakinen tanıdığım Sarı, öğretmenlik mesleğini icra ederken voleybol, basketbol, atletizm ve hentbol branşında çalıştırıcı belgesini alarak öğrencilerine engin hizmetler sundu.

Sayın Hocam öğretmenlik mesleğini yaparken gençlere verdiğin hizmetler için size teşekkür ediyorum. Allah yolunuzu açık etsin.

SON


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık