• 25 October 2022, Tuesday 12:05
SercanErgin

Sercan Ergin

Yeni Milasspor -Beçinspor maçının ardından (1)

Merhaba Milas Önder Gazetesi Santra Köşesi okurları, bugün sizlere köşemde, geçtiğimiz Cumartesi günü Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda oynanan Yeni Milasspor, Milas Belediye Beçinspor maçı, Mahalli Süper Amatör Küme’nin ilk maçı hakkındaki düşüncelerimi paylaşmak istiyorum.

Renkli görüntülerle başlayan Yeni Milasspor, Milas Belediye Beçinspor müsabakasına her zaman sporcunun yanında olan, Yeni Milasspor  takımının bu sezon lige katılmasında maddi ve manevi katkılarda bulunan Milas Belediye  Başkanı Avukat Muhammet Tokat, Milas Gıda Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Odası Başkanı Mustafa Sezgin, Milas Belediye Beçin Spor Kulübü Başkanı İş İnsanı Ahmet Özyiğit, Yeni Milas Spor Kulübü Başkanı Mehmet Ekmekçioğlu, Milas İlçe Spor Müdürü Durmuş Tayfun Uslu, Milas Gençlik Merkezi Müdürü Aşkın Binbir ve her iki kulübün yönetim kurulu üyeleri müsabakayı yerinde takip etti. Müsabaka Sevdamsın Yeni Milas Spor Tartarlar Derneği’nin coşkulu tezahüratları da görülmeye değerdi.

İzninizle ilk önce, çok zor koşullarda Muğla Mahalli Süper Amatör Küme’ye katılan Yeni Milasspor takımının futbolcuları bu müsabakada nasıl performans sergilediler, kısaca bu konuya değinmek istiyorum.

SERKAN (kaleci); genç kaleci yediği 6 golde bence hatası yoktu. Müsabaka içerisinde birçok pozisyonları bertaraf ederek görevini yaptı.

AYKAN; genç oyuncu sahada elinden geleni yaparak gayretli göründü.

OĞULCAN; Yeni Milasspor Kulübü alt yapısından yetişen genç oyuncu oyundan çıkıncaya kadar sahada görevini bence iyi yaptı. 


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık