• 01 September 2022, Thursday 11:06
SercanErgin

Sercan Ergin

2022-2023 sezonu öncesinde transfer çalışmaları başladı (1)

Merhaba Milas Önder Gazetesi Santra Köşesi okurları, bugün sizlere köşemde, önümüzdeki ay başlayacak olan Muğla Mahalli Liginde Milas’ı temsil edecek olan Takımlarımızdan bahsetmek istiyorum.

Süper Amatör kümede yer alan Yeni Milasspor, Milas Gençlikspor, Milas Belediye Beçin Gençlikspor takımları ile alt yapılarda yer alacak olan Milas Erginspor, Yeni Milasspor, Milas Gençlikspor, Güllük Gençlikspor takımları 2022-2023 sezonu başı transfer çalışmalarına başladılar. İlk önce geçen sezon Süper Amatör Lig’de başarılı bir sezon geçiren Milas Gençlikspor takımından söz etmek istiyorum.

Süper Amatör küme takımımız Milas Gençlikspor son günlerdeki hayat şartlarının zorlaşması nedeniyle bu sezon Mahalli Süper Amatör Küme’de geçen yıl takımda forma giyen eski futbolcularının hepsiyle prensip anlaşmasına vardı. Ayrıca geçen yıllarda alt yapı takımlarında oynadıkları güzel futbolla dikkat çeken yetenekli sporcularıyla anlaşma sağladılar. 6 Eylül Salı günü saha çalışmalarına başlayacak olan Milas Gençlikspor takımı aynı gün alt yapısında yer alan takımlarıyla sahaya çıkacaklar. Süper amatör kümede yer alan Yeni Milasspor takımımız transfer çalışmalarına geçen yıl takımda yer alan sporcularının bazılarıyla anlaşma sağladılar. Mor-Beyazlı takımda alt yapılarda yer alan yetenekli oyuncularla da prensip anlaşmasına varıldı. Geniş alt yapısına sahip olan Mor Beyazlı takımımız da hayat şartlarının zorluğundan öz Milaslı futbolcularla anlaşmak için bazı futbolcularla bir araya geldiler.

DEVAM EDECEK KÖŞE  2

 


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık