• 21 November 2022, Monday 9:28
SercanErgin

Sercan Ergin

Milas Belediye Beçinspor, Turgutreisspor maçının ardından (2)

CANBERK; transferin son gününde transfer edilen genç oyuncu   müsabaka boyunca disiplinli futbol oynadı sahada iyi göründü attığı golle görevini iyi yaptı.

ÇAĞRI KARAYILGIN; Yeni Milasspor alt yapısında yetişen yetenekli oyuncu bu sezon Milas Belediye Beçinspor takımı forması altında istikrarlı futboluyla her spor severin dikkatini çekmektedir.

BARIŞ; sezon başından beri takımda oynadığı güzel futbolla beğeni ile takip edilen sprinter oyuncu bu müsabakada attığı iki şık gollerle takımına büyük katkı sağladı. Oyundan çıkarken taraftarlar genç oyuncuyu ayakta alkışlayarak, soyunma odasına uğurladı.

SÜLEYMAN; tecrübeli oyuncu müsabaka boyunca iyi marke edilmesine rağmen saha içerisinde değişken yerlere giderek markajdan kurtuldu. Yılların deneyimli oyuncusu oyun içerisinde rakip defansı çok zorladı.

İHTİLAL; Muğla futbolunun en efendi sporcularından biri olan tecrübeli oyuncu bu müsabakada oyuna sonradan girdi. Sahada akıllı işler yaparak bence görevini yaptı.

BURAK; genç oyuncu oyuna sonradan dahil oldu kısa zaman içerisinde fuleli koşularıyla rakip defansı çok zorladı.

FEYYAZ; uzun süreden beri ciddi bir şekilde sakat olan tecrübeli oyuncu oyuna 70 dakikada dahil oldu müsabaka içerisinde sahip olduğu topları iyi değerlendirdi. Deneyimli oyuncu sakatlığını atlattıktan sonra takımına büyük katkı sağlayacaktır diye düşünüyorum.

DEVAM EDECEK  (3)

 


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık