• 29 March 2022, Tuesday 9:02
SercanErgin

Sercan Ergin

Boğaziçi Bargilyaspor-Menteşe Yerküpespor maçının ardından(1)

Merhaba Milas Önder Gazetesi ‘Santra Köşesi’ okurları. Bugün sizlere köşemde, geçtiğimiz pazar günü Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda oynanan ve 1-1 berabere kalınan Milas Boğaziçi Bargilyaspor-Menteşe Yerküpespor maçının değerlendirmesini yapacağım. Pazar günü Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda oynanan müsabakayı, Bargilyaspor yönetim kurulu üyeleri, Menteşe Yerküpespor Kulübü yönetim kurulu üyeleriyle her iki takımın taraftarları takip ettiler.

Müsabakanın ilk dakikalarında Boğaziçi Bargilyaspor takımı, sahaya 4-3-3 sistemiyle çıkarken, Menteşe Yerküpespor takımı sahaya 4-1-2-3 sistemiyle çıktılar. Her iki takım sahada müsabakayı lehlerine çevirmek için sahada varını yoğunu ortaya koydular. Müsabakanın ilk devresinde Boğaziçi Bargilyaspor, sahada daha diri göründü. Müsabakanın ikinci yarısında Menteşe Yerküpespor takımı, oyunu rakip yarı alana yıkmalarına rağmen her iki takım da birçok gol pozisyonlarından yararlanamadılar.

1-1 biten müsabakada ilk önce Boğaziçi Bargilyaspor takımından bahsetmek istiyorum. Bargilyaspor takımı, sahada hocalarının verdiği taktiği çok iyi uyguladılar. Bu müsabakada Bargilyaspor takımında Kaleci Serhat, mükemmel bir oyun sergiledi . Tecrübeli kaleci, maçın ikinci yarısında yüzde yüz net gollük şutları kurtararak bence görevini çok iyi yaptı, takım arkadaşlarına güven verdi. Boğaziçi Bargilya spor takımında her iki stoper müsabaka boyunca karşıdan gelen topları tek vuruşlarla karşılayarak rakip forvet oyuncularına pozisyon fırsatı vermediler.


 

DEVAM EDECEK 2


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık