• 02 November 2022, Wednesday 11:27
SercanErgin

Sercan Ergin

Milas Belediye Beçinspor Milas Gençlikspor maçının ardından (1)

Merhaba Milas Önder Gazetesi Santra Köşesi okurları bugün sizlere köşemde, geçtiğimiz hafta sonu Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda oynanan Milas Belediye Beçinspor, Milas Gençlikspor maçının değerlendirmesini yapacağım.

Milas’ın iki güzide takımlarından Milas Belediye Beçinspor ile Milas Gençlikspor takımlarında forma giyen sporcular hakkındaki düşüncelerimi siz sevgili spor sever okurlarımla paylaşmak istiyorum.

İzninizle ilk önce bu müsabakayı kazanan Milas Belediye Beçinspor takımıyla başlamak istiyorum.

SÜLEYMAN (kaleci); genç kaleci bu müsabakada hatasız bir oyun sergileyerek görevini iyi yaptı.

OKAN; son üç yıldan beri Milas Gençlikspor takımında forma giyen genç yetenek bu sezon başında Milas Gençlikspor’dan Beçinspor takımına transfer oldu. Genç oyuncu saha içerisinde ileri geri çalışarak görevini yaptı.

ALPEREN; futbola Milas Gücüspor takımında başladı. Gençlikspor takımında yer aldı. Sezon başında Milas Belediye Beçinspor takımına transfer oldu. Bu maçta hatasız bir oyun sergiledi.

SAMET; tecrübeli oyuncu müsabaka boyunca sahada hiç hata yapmadan görevini çok iyi yaptı.  MUSTAFA SAYDAM; tecrübeli oyuncu müsabaka boyunca sahada kademelere çok akıllı girerek birçok Gençlikspor takımının ataklarını başarıyla önledi. Seyirciden alkış toplamayı bildi. Ben Saydam’ın bu müsabakadaki performansını beğendim.

VEDAT; Milas futbolunun başarılı orta saha futbolcusu bu maçta sahada sahip olduğu her topu olumlu kullanarak iyi bir oyun sergiledi. Maçın başarılı sakin adamlarından birisiydi. Milaslı futbol severler tecrübeli futbolcunun oynadığı futbolu beğendiler.

ÇAĞRI; futbola Yeni Milasspor takımında başladı. Milas Gençlikspor takımında yer aldı. Sezon başında Milas Belediye Beçinspor takımına transfer oldu. Bu müsabakada ters tarafta oynamasına rağmen sol ayağını çok iyi kullanarak bence görevini iyi yaptı.

DEVAM EDECEK  2


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık