• 06 April 2022, Wednesday 9:48
SercanErgin

Sercan Ergin

Milas Dörtyol Gençlikspor-Yerküpespor maçının ardından(2)

Milas Dörtyol Gençlikspor takımında Kaleci Şerafettin’in, bu müsabakada yediği gollerde hatası yoktu, bence görevini yaptı. Ama sevgili Şerafettin kardeşimin oyun içerisinde sakin olması gerekiyor. Tecrübeli savunma oyuncusu Muhammet, bu müsabakada çok iyi mücadele etti; bence görevini kusursuz yerine getirdi.

Emanuel; genç oyuncu müsabaka içerisinde sahada olumlu işler yaptı. Çok iyi oynarken yediği kırmızı kartla oyun dışında kaldı. 

Oğulcan; müsabaka boyunca sahada hem kesici, hem de oyun kurucu olarak faydalı işler yaptı. Sevgili Oğulcan’a tavsiyem, sahada sinirlenmeden futbol oynamasını öğütlüyorum.

Oğulcan yetenekli bir sporcu. Her maçında olduğu gibi bu müsabakada görevini iyi yaptı. Celal can; yetenekli, bileklerine hâkim bir sporcu. Bu müsabakada takımının en iyileri arasında yer aldı.

Takım kaptanı Emre; Yeni Milasspor altyapı takımlarında uzun yıllar sağ bek oynadı. Emre bu müsabakada orta sahada yer aldı, bence çalışkanlığıyla dikkat çekti.

Ali Doğan; Muğla futbolunun efendi sporcularından biri olan Ali Doğan, müsabaka boyunca oyun disiplinine sadık kalarak oynadı, görevini yaptı.

Buğra; genç yetenek bu müsabakada ileri geri çalışarak takımına katkı sağladı. Sahip olduğu topları tek oynayarak kullanırsa daha verimli olur.

Bayram; genç oyuncu bu müsabakada sahip olduğu topları iyi kullandı. Bence görevini yaptı. Fahri; uzun yıllar sol bek oynayan Fahri bu müsabakada forvet hattında yer aldı. Bence sahada olumlu işler yaptı.

DEVAM EDECEK 3


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık