• 30 June 2022, Thursday 9:04
SercanErgin

Sercan Ergin

Milas takımları yaz spor okulları çalışmalarına  başlıyor (3)

Mahalli ligte yer alan 9 takımımız, Milas’ı temsil etmesine rağmen  neden başarılı sonuçlar alamıyor, biliyor musunuz? Çalışacak saha olmadığı için. Muğla’nın en küçük ilçesi olan  Menteşe ilçesinde futbol sahası var. Voleybol oynamak için kapalı spor salonu var. Modern yüzme havuzu var. Menteşe Belediyespor futbol takımı neden ligte başarılı sonuçlar elde ediyor? Çalışacak futbol sahası olduğu için, düzenli antrenman yaptığı için.

Muğla milletvekilleri 150 bin nüfuslu Milas’ta neden ikinci sahanın olması için çaba göstermiyorlar? Ben eskiden ses sanatçılığı yaparken, turnelerde Türkiye’nin her yerine giderek mesleğimi icra ederken, doğu bölgesinde çok kaliteli spor salonları ve futbol sahaları ve yüzme havuzları gördüm.

Güzel Milas’a temelli geleli 23 sene olmasına rağmen, Milas’ta 9 takımın yer aldığı ligte sadece bir sahamız bulunmaktadır. Milas’ı yöneten sayın büyüklerimizden ricam, futbol sahasında takımlar antrenman yaparken, sahada 9 takımın futbolcularının ne zor şartlarda antrenman yaptıklarını lütfen görsünler. Her yazımda deklare ediyorum. Milas’ta gerçekten çok yetenekli minik sporcularımız bulunuyor. Gelecegin minik sporcuları beton zeminde değil çim sahada çalışarak yetişirler. Bunları unutmamak lazım. Sayın Muğla milletvekillerinden istirhamım Milas Şehit Metin  Özcan Stadyumu’nun yanı sıra antrenman yapacak küçük bir sahanın yapılmasını minik sporcular adına istiyorum.

 

DEVAM EDECEK 4


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık