• 30 January 2022, Sunday 11:48
SercanErgin

Sercan Ergin

MUĞLA AMATÖR SPOR KULÜPLERİ FEDERASYONU GENEL SEKRETERİ MUSTAFA YANDIK BEYEFENDİYİ TANITACAĞIM(2)

Sayın Yandık beyefendinin, kulüp başkanlığı yaptığı yıllarda Muğla Telekomspor takımı, altyapılarda yer alırken Muğla’da aldıkları başarılı sonuçlar sonrasında mahalli ligde yer alan diğer altyapı ve amatör küme takımlarına iyi örnek teşkil ettiler.

Sayın Yandık, Muğla Amatör Futbol Federasyonu yönetim kurulunda ‘Örgütlenme Sekreteri’ olarak göreve başladı. Bu görevi yaparken spor çevresinin genişliği nedeniyle Muğla futboluna katkılarda bulundu. Sayın Yandık beyefendi, çevresinde sakin, kibar, naif yanıyla her birey tarafından sevgi ve saygı gören birisi olduğu için uzun yıllardan beri Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda görev yapmaktadır. Sayın Yandık beyefendi, 1998 yılından beri Muğla Futbol İl Disiplin Kurulu’nda görev yapmaktadır.

Sayın Yandık beyefendi, 2010 yılında kurulan Bölgesel Amatör Ligi’nde kuruluşundan beri TFF Denetçisi olarak görev yapmaktadır. Sayın Yandık an itibariyle Muğla Herkes İçin Spor kulübü başkanlığı görevini sürdürmektedir. Sayın Yandık, Muğla Herkes İçin Spor Kulübünde Oryantiring branşında faaliyet göstermektedir. Sayın Yandık, belirli zamanlarda farklı il ve ilçelerde yapılan yarışmalara katılmaktadır. Muğla futbolunda yaptığı engin hizmetlerin yanı sıra sıcak kanlı yaklaşımı, her bireyin işini yapmasıyla bilinen, saygı gören Sayın Mustafa Yandık beyefendi; Muğla Telekom Kurumu’ndan emekli, evli, bir kız çocuk babası, bir torun sahibidir. Sayın Yandık beyefendiye aile bireyleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu günler diliyorum. Allah uzun ömürler versin…

-SON-

 

 


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık