• 21 April 2022, Thursday 10:10
SercanErgin

Sercan Ergin

Milas Dörtyol Gençlikspor -Bodrum Genç maçının ardından (2)

Muhammet Kılıç; futbola Dörtyol Gençlikspor takımında başladı. Yeni Milasspor, Milas Belediye Beçin Gençlikspor, Milas  Gençlikspor  takımlarında oynadıktan sonra  tekrar  Milas  Dörtyol Gençlikspor takımına dönen deneyimli oyuncu, bu müsabakada hatasız bir oyun  sergileyerek,  görevini kusursuz yerine getirdi.

Emanuel Aydın; futbola yeni  Milasspor alt yapısında başladı. Mor-beyazlı takımın  alt yapıları ve A takımında forma    giyen genç oyuncu, Milas Belediye Beçin Gençlikspor ve Milas Gençlikspor takımlarında forma  giydi. Bu sezonun ara transferinde Milas Dörtyol  Gençlikspor  takımına transfer olan yetenekli sporcu, bu müsabakanın iyileri arasında yer aldı.

Yılmaz Uzunay; futbola  Milasgücüspor  alt yapısında başladı.         Sırasıyla Yeni Milasspor, Milas Gençlikspor, Bafa Zeytinspor, Bodrum Turkuazspor ve Milas Erginspor takımlarında forma giydi. Bu müsabakada disiplinli  futbol oynayarak bence görevini layıkıyla yerine getirdi.

Bayram Zorlu; futbola Yeni Milasspor alt yapısında başladı. Mahalli U18 Ligi’nde oynadığı  güzel futbolla dikkat    çekerek ara transferde Milas Dörtyol Gençlikspor takımına transfer olan genç yetenek, bu müsabakada hatasız bir oyun sergileyerek görevini kusursuz yerine getirdi.

Celal Can; Milas Belediye Beçin Gençlikspor takımında oynadığı güzel futbolla dikkat çeken genç yetenek,  ara             transferde Dörtyol Gençlikspor takımına transfer oldu. Bu müsabakada iyi futbol oynadı. Görevini çok iyi yaptı.

DEVAM EDECEK3

 

 

 


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık