• 28 March 2022, Monday 8:25
SercanErgin

Sercan Ergin

Mahalli İkinci Amatör Kümede oynadıkları güzel futbolla dikkat çekenler

Merhaba Milas Önder Gazetesi Santra Köşesi okurları, bugün sizlere 2021-2022 sezonu Mahalli İkinci Amatör Küme’de mensubu oldukları takımlarda oynadıkları başarılı futbolla dikkat  çeken sporcu kardeşlerimden kısa da olsa       bahsetmek istiyorum.

İlk önce Mahalli İkinci Amatör Küme’de yer alan takımlarımızdan Milas Dörtyol Gençlikspor’da forma giyen Sebahattin Karakuş.. Bu sezon ilk kez Muğla Mahalli Süper Amatör Küme’de Milas Belediye Beçin Gençlikspor takımı forması altında sprinter oyun tarzı  ve çalışkanlığıyla  dikkat çekmişti. Yetenekli oyuncu Süper Amatör Küme maçlarının tamamlanmasının ardından İkinci Amatör Küme’de yer alan Dörtyol Gençlikspor takımı formasını giymeye başladı.  Yetenekli oyuncu, yeşil-kırmızılı forma altında oynadığı futbolla göz doldurdu ve köşemde yer aldı.

Milas Dörtyol Gençlikspor takımı formasını giyen bir başka   başarılı  futbolcu orta saha oyuncusu Ali Doğan Çulhada. Dörtyol Gençlikspor takımı forması altında disiplinli futboluyla, saha içerisindeki çalışkanlığıyla her bireyin beğenisini  toplamayı bildi. Ali Doğan hem iyi bir sporcu, hem de herkese örnek bir sporcu.                                                                                                                   İkinci Amatör Küme’de Boğaziçi Bargilyaspor takımı formasını giyen Kaleci Serhat Coşkun’dan bahsetmek istiyorum.  Futbola Dörtyol Gençlikspor’da  başlayan, bugüne kadar bir çok takımların formasını başarıyla giyen   Kaleci Serhat, Boğaziçi Bargilyaspor takımı forması altında bence çok iyi sezon  geçiriyor.

Boğaziçi Bargilyaspor takımında bir başka başarılı sporcu Ahmet Ay kardeşimden bahsetmek istiyorum. Ahmet Ay, gerçekten çok yetenekli, gelecek vadeden bir sporcu.

Bir başka köşe yazımda başka yetenekli sporculardan  köşemden bahsedeceğim. Herkese sevgi ve saygılar sunuyorum.

 


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık