• 14 September 2022, Wednesday 9:36
SercanErgin

Sercan Ergin

Mehmet Top ASKF hakkında bilgi verdi (1)

Merhaba Milas Önder Gazetesi Santra Köşesi okurları. Bugün sizlere köşemde, kurulduğu günden beri kulüp ayrımı yapmadan  her kulübe değer vererek görev yapan  Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun başarılı Başkanı Mehmet Top, federasyonun çalışmaları  hakkında gazetemize şu bilgileri verdi;

Uzun yıllardan beri Muğla ASKF Federasyonu’nda yönetim kurulumuzda görev yapan arkadaşlarımızla birlikte kulüplerimize elimizden geldiğince imkanlarımız dahilinde hizmet veriyoruz. Muğla Amatör Spor Kulüpleri’nin başarılı çalışmaları nedeniyle Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Muğla’da yapılan çalışmalarımızın karşılığında pilot iller arasına alınmamız neticesinde daha önceki yıllarda Türkiye Futbol Federasyonu Ege Bölge Müdürlüğü’nce yapılan filiz lisans işlemleri 12 sezondur federasyonumuz tarafından başarı ile yapılmış ve bu sezon içerisinde 1.405 vize, 1.596 adet filiz lisans olmak üzere 3.OO1 lisans federasyonumuzda yapılmıştır. İlimiz adına 1,488 adet lisans da TFF İzmir Bölge Müdürlüğü’nce yapılmıştır. Böylece sezon boyunca 4,489 adet lisans yapılmıştır.

Bir sezon boyunca gece, gündüz , cumartesi ve pazar demeden, binlerce lisans işlemi, 234 takımın katıldığı 1,355 müsabaka organizasyonu bunlarla ilgili programlar, toplantılar, gurup müsabakaları gibi… gerçekten çok büyük bir organizasyon federasyonumuzca amatörce özveri ile yapılmıştır.


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık