• 12 January 2022, Wednesday 8:17
SercanErgin

Sercan Ergin

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat Beyefendi'yi tanıyalım(2)

Sayın  Tokat 6 yıl Muğla Barosu Milas ilçe temsilciliği ile, bu süreçte Milas Tüketici Hakları Hakem Heyetinde İki dönem görev yaptı.  Tokat 1998- 2004 yılları arasında üç dönem Muğla Barosu  Yönetim Kurulu Üyeliği’nde  bulundu.

Sayın Tokat Milas’ın sosyal, kültürel ve görsel açıdan yaşanılır bir kent haline gelmesi hedefiyle, 29 Mart 2009  seçimlerinde  Cumhuriyet  Halk Partisi’nden Belediye Başkan adayı oldu. Gerçekleşen seçim sonrasında Milas Belediye Başkanı olan sayın Muhammet Tokat üç dönemden beri Milas Belediye Başkanlığını başarıyla sürdürmektedir. Muhammet Tokat, göreve başladığı günden beri ilçemizin  köklü kronik sorunlarına el atarak, önemli çalışmalar yaparak dikkat çekti. Sayın Tokat Belediye Başkanı olduktan sonra imar, Milas’ın kanalizasyon ve yağmur suyu alt yapısı, restorasyon, yeşil alan, organize sanayi, Akgedik  Barajı’ndan  içme suyu alınması, spor kompleksi, uluslar arası festival, çarşı ve pazar yeri düzenlemesi  gibi sorunları ele alarak engin hizmet sunmuştur.

Milas Belediye Başkanı olduğu günden beri Sayın Tokat, uygulamaya giren ve halen proje aşaması tamamlanmış  çalışmalarla   kentte önemli bir değişim ve dönüşüme imza atmıştır. Muhammet Tokat yalnızca ilçe merkezi değil, belde ve  köylerde başarılı çalışmalar yaparak halkın  sevgisini, saygısını kazanmayı bildi. Sayın Tokat 30 mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimlerde  halkın oylarıyla ikinci kez Milas Belediye Başkanlığına  seçilmiştir. İkinci kez seçimi kazanmanın ardından hazırladığı ve uygulamaya koyduğu projelerle  Milas  ilçesinin çehresini  değiştiren  çalışmalar yapmıştır..

DEVAM EDECEK (3)


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık