• 27 September 2022, Tuesday 9:58
SercanErgin

Sercan Ergin

Milas Belediye Spor Büyük Erkekler Birinci Ligi 2022-2023 sezonu takım kadrosu (1)

Merhaba Milas Önder Gazetesi Santra Köşesi okurları, bugün sizlere köşemde kurulduğu günden beri sporun her branşında büyük başarılara imza atan Milas Belediye Spor Kulübü, voleybol severlerin yakinen bildiği üzere profesyonel voleybol ligine katıldığı günden beri elde ettiği başarılı neticelerle voleybol branşında adını duyurdu.

Milas Belediyespor Büyük Erkekler voleybol takımından bahsetmeden önce izninizle lise ve öğrenim gördüğü üniversitede futbol ve voleybol oynayan, futbolu ve voleybolu çok iyi bilen Milas Belediye Başkanı Avukat Muhammet Tokat beyefendiden söz etmek istiyorum. Sayın Muhammet Tokat Milas Belediye Başkanı olduktan sonra Muğla Mahalli liginde, Milas’ı temsil eden değişik branştaki takımlarımıza maddi ve malzeme yardımı yaparak herkesin dikkatini çekti. Sayın Muhammet Tokat beyefendinin başkanlığında Muğla Mahalli Ligi’nde yer alan Milas Belediyespor kadın ve erkek voleybol takımları Muğla Mahalli Ligi’nde elde ettikleri il birinciliğiyle sayın başkanın dikkatini çekti. Sayın Muhammet Tokat Beyefendi amatör voleybolda kızların ve erkek voleybolcuların elde ettiği başarılara şahit olunca Türkiye Büyük Erkekler voleybol takımını, yönetim kurulunda yer alan arkadaşlarıyla birlikte kurarak, Türkiye 3. Voleybol Ligi’nde yer alarak başladı. Her voleybol severin  yakinen bildiği  üzere, an itibariyle Milas Belediye Spor büyük Erkekler Voleybol takımı şu anda Türkiye Büyük Erkekler Birinci Voleybol Ligi’nde Milas’ı çok büyük başarılarla temsil etmektedir.

DEVAM EDECEK  2

 


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık