• 24 June 2022, Friday 9:32
SercanErgin

Sercan Ergin

Futbol turnuvasında oynadıkları  güzel futbolla beğeni toplayan sporcular (3)

Sayın Kemal Aydeniz gibi günümüzde futbolcu bulmak çok zor. Milas’ta yapılan özel turnuvalarda özel seyircisi olan Kemal Aydeniz hocamdan sonra  Milas Devlet Hastanesi’nde görev yapan, uzun yıllardan beri Muğla Mahalli Ligi’nde muhtelif takımlarda  forma giyen Abdullah Güzel kardeşimizden söz etmek istiyorum.

Turnuva müsabakalarında Milas Hastanesi takımı forması giyen  Abdullah Güzel, görev aldığı müsabakalardaki  performansı ile herkesin dikkatini çekti. Çok iyi top tekniğine sahip olan, saha içerisinde inanılmaz hırsı ile takımına katkı sağlayan Abdullah Güzey  kardeşimizin  takımına verdiği katkı, beğeni ile takip  edilmektedir.

Futbol turnuvasında Milas Milli Eğitim Müdürlüğü forması giyen bir başka sporcudan bahsetmek istiyorum. 45 yaşında olmasına rağmen Milasspor  Masterler takımı başta olmak üzere  Milas’ta düzenlenen köyler arası futbol turnuvalarında Köygücüspor  takımı formasını giyen, beden eğitimi öğretmeni olduğu için Milas Milli Eğitim Müdürlüğü takımı formasını giyen Ramazan  Akkoyun hocamdan bahsetmek istiyorum. Sayın Akkoyun ilerleyen yaşına rağmen sezon boyunca her takımda forma giyerek, futbolu çok sevdiğini herkese gösterdi. Milas Milli Eğitim camiasının en beyefendi insanlarından biri olan sayın Akkoyun, turnuva müsabakalarındaki performansı, futbol yaşamında hiç kırmızı kart görmeyen sayın  Akkoyun, bugünkü  köşe yazıma konuk oldu. Akkoyun, üniversite yıllarında 2 yıl Muğlaspor takımı formasını başarıyla giydi. Öğrenim gördüğü üniversite takımında forma giydi. Hocam an itibariyle devam etmekte olan bu turnuvanın bence dikkat çeken isimlerinden birisi. 45 yaşına rağmen sahada en çok koşan sporculardan.

Devam Edecek (4)


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık