• 21 November 2022, Monday 9:27
SercanErgin

Sercan Ergin

Milas Belediye Beçinspor, Turgutreisspor maçının ardından (1)

Merhaba Milas Önder Gazetesi Santra Köşesi okurları. Bugün sizlere köşemde, geçtiğimiz Pazar günü Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda oynanan Milas Belediye Beçinspor takımının 4-2 galibiyetiyle sona eren Beçinspor-Turgutreisspor Süper Amatör Küme müsabakasında forma giyen sporcuların performanslarını naçizane sizlere aktaracağım.

Öncelikli olarak Milas Belediye Beçinspor takımını ele alacağım.

Süleyman (kaleci); yetenekli genç kaleci, bu müsabakada hatasız bir oyun sergiledi yediği gollerde hatası yoktu. Zamanla daha iyi kaleci olur diye düşünüyorum.

OKAN; geçen sezon Milas Gençlik spor takımında başarılı performans genç sağ bek bu müsabakada oyun içerisinde sık sık ileri çıkarak takım arkadaşlarına gollük pozisyonlar hazırladı.

ALPEREN; genç oyuncu müsabaka içerisinde kademelere iyi girerek birçok Rakip takım forvetlerine geçit izni vermedi sahanın çalışkan isimlerinden birisiydi. Görevini iyi yaptı.

MUSTAFA; genç oyuncu bu müsabakada kesici olarak çok başarılı bir performans sergiledi ve görevini çok iyi yaptı.

MUHAMMET; yılların deneyimli stoperi müsabaka boyunca çok dikkatli oynadı. Hiç hata yapmadan görevini yaptı.

MEHMET; sezon başında takıma kazandırılan genç oyuncu bu müsabakada ikili mücadelelerde çok başarılı gözüktü.

VEDAT; her yıl hangi takımda yer alırsa alsın orta sahada çok iyi futbol oynayarak takımına inanılmaz katkı sağlamaktadır. Tecrübeli oyuncu bu maçta da çok iyi futbol oynadı.

EMRE KARAYILGIN; tecrübeli oyuncu sahada sahip olduğu her topu olumlu kullanarak takımına büyük katkı sağladı. Maç 2-2 devam ederken, attığı şık kafa golüyle takımının galip gelmesinde önemli rol oynadı.

DEVAM EDECEK  2

 


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık