• 23 May 2022, Monday 12:51
SercanErgin

Sercan Ergin

2021-2022 sezonunda katıldıkları ligde başarılı olan takımlarımız (3)

Muğla Mahalli Ligi’nde başarılı bir sezon geçiren bir başka takım  Düğerek Güneşspor takımından da bahsetmek istiyorum. 2021-2022 sezonu Mahalli Süper Amatör Küme’de sezon başında kurdukları kaliteli kadro ile BAL hedefiyle yola çıkan Muğla Düğerek Güneşspor takımı, topladıkları puanlarla süper amatör ligi en başta tamamlamışlardır.

Muğla futbolunun tanınmış sporcularını kadrosuna alan Muğla Düğerek Güneşspor takımı grupta oynadığı müsabakalarda beğeni toplayan bir futbol oynayarak, isminden sitayişle söz ettirmiştir. Düğerek Güneşspor, gelecek yıllarda bu seneki gibi kadro kurarak lige katılır mı? Bilmiyorum. Bu sezonki kadroyu bir daha kurabilir mi? Emin değilim. Güneşspor gerçekten bu sezon iyi kadro ile lige katıldı. Bir çok takımla oynadıkları müsabakalarda forse etti.

Mahalli BAL ligine çıkmak, maddi konuda kuracağınız geniş kadro ile mümkün olur. Yakinen tanıdığım Düğerek Güneşspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri önümüzdeki sezon nasıl bir bütçeyle Süper Amatör Küme’ye katılır, bunu zaman gösterecek.

Spor severlerden aldığım bilgileri siz değerli spor severlerle paylaşmak istiyorum.  Muğla Düğerek Güneşspor’un  önümüzdeki sezonda da bu yılki gibi elit bir kadro kuracaklarını Muğlalı spor severlerden öğrendim. Bekleyip göreceğiz.  İyi kadro kurmak parayla oluyor. Önümüzdeki sezonda Düğerek Güneşspor takımını büyük bir ihtimalle Milas Gençlikspor  zorlayacaktır diye düşünüyorum. Hep birlikte bekleyip  göreceğiz.

SON …

 


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık