• 23 March 2022, Wednesday 8:47
SercanErgin

Sercan Ergin

Dörtyol Gençlikspor  ile Boğaziçi Bargilyaspor  maçının ardından (1)

Merhaba Milas  Önder Gazetesi Santra Köşesi okurları, bugün sizlere, geçtiğimiz Pazar günü Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda oynanan Milas Dörtyol Gençlikspor ile     Milas Boğaziçi Bargilyaspor Mahalli İkinci Amatör Küme  müsabakası hakkındaki nacizane düşüncelerimi çok kısa da olsa paylaşmak istiyorum

Geçtiğimiz Pazar günü Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda oynanan müsabakaya her iki takım, müsabakayı  kazanma adına istekli ve arzulu başladı. Muğla Mahalli İkinci Amatör Küme’de Milasımız’ı temsil eden her iki takım 90 dakika sahada aslanlar gibi mücadele verdiler. Gerek Milas Dörtyol Gençlikspor’un gerekse bu sezon ilk kez Mahalli İkinci Amatör Küme’de yer alan Milas Boğaziçi Bargilyaspor takımlarının sahada oynadıkları futbol beni   çok mutlu etti. Her iki takımımız, müsabaka boyunca oyun disiplinine  sadık kalarak,  müsabakayı kazanma adına mükemmele yakın mücadelelerini sürdürdüler. Güçlü oyunculardan kurulu olan Milas Dörtyol Gençlikspor bu müsabakada çok iyi  mücadele etmesine rağmen sahadan yenilgi ile ayrıldı. Futbolda her maçınızı kazanacaksınız diye bir kural yok; bazen çok iyi oynarken pozisyonları değerlendiremediğiniz zaman yenilebiliyorsunuz. Milas Dörtyol Gençlikspor bu müsabakada kötü futbol oynamadı; sahada yakaladıkları pozisyonları gole çeviremedikleri için yenildiler.

DEVAM EDECEK2

 


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık