• 26 September 2022, Monday 9:45
SercanErgin

Sercan Ergin

Amatör transfer işlemleri (3)

5 NOLU ALAN  ASKF Referans onayı

Tüm transfer işlemlerinde TASKK ücreti yatırılıp, ASKF’ye onaylatılmak  zorundadır.

ASKF’den referans alınmadığı taktirde TFF’ye işlem bedelinin 3 katı ücret yatırılır. Tüm transferlerde TRANSFER Formu EK 13 ile beraber verilecek evraklar resimli nüfus cüzdanı, pasaport ve ya ehliyetin aslı ve arkası  önlü fotokopisi, son 6 ay içinde çekilmiş 2 adet fotoğraf, transfer formunda kullanılan  fotoğrafın aynısı ve fotokopi olmayan .. TFF ve TASKK bedellerinin yatırıldığına dair dekont aslını teslim etmek zorundadırlar. Kulüpler banka dekontuna, kulüp isminin yanında TFF  Kulüp Tescil kodu numarasını da mutlaka yazdıracaklardır. İşlem bedellerinin yatırılacağı TFF ve  TASKK Hesapları Türkiye Futbol Federasyonu Hesap No Garanti Bankası İban No TR 62 0006 2000 1860 0006 297758’e yatırılacaktır.

Muğla Mahalli liginde mensubu oldukları kulüplerde Transfer işlemlerini yapan yöneticilerin hepsinin bu konularda yanlış para yatırdıklarında yatırdıkları paraları geri alamıyorlar. Yanlış yatırılan paralar geri alınamıyor. Muğla Mahalli Ligi’nde görev alan tüm yönetim kurulu üyeleri bunları öğrenmek zorundadır. Muğla Mahalli Ligi’nde yer alan takımlarımızın yönetim kurulu üyeleri bunları ASKF Federasyonu’ndan öğrenebilirler. 2022- 2023 sezonunda mahalli ligde yer alan bütün takımlarımıza başarılar diliyoruz. Herkese  sevgi ve saygılar sunuyorum.


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık