• 18 August 2022, Thursday 15:27
SercanErgin

Sercan Ergin

Bu sezon geçen yıllara göre daha masraflı  geçecek

Merhaba Milas Önder Gazetesi  Santra Köşesi okurları Bugün köşemde, 2022-2023 futbol sezonunda yer alacak olan takımlarımız hakkındaki düşüncelerimi siz değerli spor severlerle  paylaşmak istiyorum. Türkiye’ de Amatör Spor kulüpleri kurulduğu günden beri Muğla Mahalli liginde yer alan Milas takımları bugüne kadar Milas Belediye Başkanlarının maddi yardımları ile Mahalli ligde yer aldılar, Milas’ı temsil ettiler.

Amatör takımlarımıza  Futbolu seven Milaslı spor severler, bundan 5 yıl evveline kadar maddi yardımda  bulundular. Hayat şartlarının maddi sıkıntılar yaşatması nedeniyle son 5 yıldan beri Milas Takımlarına Milas Belediye Başkanı sayın Muhammet Tokat beyefendi maddi yardımın yanı sıra Malzeme yardımında bulunarak katkılarda bulundu. Bu sezon Muğla Mahalli Süper Amatör kümede yer alacak olan Yeni Milas spor, Milas Belediye Beçin Gençlikspor, Milas Gençlikspor, Güllük Gençlik spor, Milas Dörtyol Gençlik spor, Bafa Zeytin spor, Milas Ergin spor, Milas Boğaziçi Bargilya spor, Ören Gençlik spor, Milas Menteş  Gençlik spor takımlarımız, son günlerdeki zor hayat şartları nedeniyle büyük sıkıntılar yaşayacaklardır diye düşünüyorum. Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu her yıl olduğu gibi bu sezon da yeni yaptırımlarla hizmetlerini sürdüreceklerdir.

Muğla Büyükşehir Belediyesi 5 yıldan beri Mahalli ligde yer alan takımlarımıza  küçük, de olsa maddi yardım yapıyorlar. Hayat şartlarının bu hale gelmesi nedeniyle geçen yıl harcanan paraların bu sezon iki misli artacağını, Milaslı takımlarımızın büyük sıkıntılar yaşayacaklarını düşünüyorum


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık