• 15 November 2022, Tuesday 10:32
SercanErgin

Sercan Ergin

Milas Gençlikspor, Ulaspor maçının ardından (3) 

Şimdi de size Ulaspor takımını değerlendireceğim:

MEHMET (kaleci); genç eldiven müsabakanın başından son düdüğüne kadar kalesinde çok başarılı kurtarışlar yaptı. Milaslı futbol severler Kaleci Mehmet’i beğendiler.

MUHAMMET; tecrübeli oyuncu oyunda kaldığı süre içerisinde kademelere iyi girerek, kale içerisinden iki gollük topu çıkararak bence görevini iyi yaptı.

SAFFET; genç oyuncu tatlı sert futboluyla rakiplerine çok faul yaptı. Defansın en iyilerinden birisiydi. 

OĞUZHAN; bu müsabakada hava toplarında çok iyi zamanlama yaparak sayısız karşı takımın toplarını keserek arkadan oyun kurdu.

LÜTFÜ; uzun zamandan beri Ula Belediyespor takımında forma giyen deneyimli oyuncu defansın en gerisinde kalarak birçok Milas Gençlikspor takımı forvetlerinin ataklarını başarıyla kesti.

BERKAY; yetenekli oyuncu orta sahada yer almasına rağmen ön liberoda sahip olduğu her topu olumlu kullanarak takım arkadaşlarına kontra toplar göndererek pozisyonlara soktu.

AKİF; top tekniği iyi olan genç oyuncu bu müsabakada sahada ileri geri çok çalışarak Milaslı futbol severlerin beğenisini kazanmayı bildi. Genç oyuncu her maçında böyle oynarsa gelecek yıl profesyonel bir takıma transfer olabilir.

METİN; takımının en çalışkan sporcularından birisi olan futbolcu, saha içerisinde sahip olduğu her topu çok iyi kullandı. Her takımda böyle yetenekli sporcuların olması lazım. Metin’i bu müsabakadaki performansı nedeniyle beğendim.

ÖMER; müsabakanın ilk yarısında saha içerisinde ters koşular yaparak Milas Gençlikspor takımı defansını çok zorladı.  

BURAK; yumuşak bileklere sahip olan Burak, sahada çok yorulmasına rağmen takımının çok koşan futbolcuları arasında yer aldı. Günün başarılı futbolcularından birisiydi.

VOLKAN; Genç oyuncu yumuşak bilekleri, sahada sahip olduğu topları rakiplerine ters çalımlarıyla takımının iyileri arasında yer aldı. 


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık