• 31 October 2022, Monday 9:48
SercanErgin

Sercan Ergin

Milas Gençlikspor  Ortaköyspor maçının ardından (1)

Merhaba Milas Önder Gazetesi Santra Köşesi okurları bugün sizlere köşemde, geçtiğimiz Pazar günü Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda oynanan Milas Gençlikspor takımının 3-1 galibiyetiyle sona eren Milas Gençlikspor, Muğla Ortaköyspor Süper Amatör Küme maçının değerlendirmesini yapacağım. Güzel bir havada oynanan müsabakayı Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Yardımcısı, aynı zamanda Milas Gençlik Spor Kulübü Başkanı Ersin Köksal, As Başkan ve iş insanı Şafak Kaya, yönetim kurulu üyeleri Burak Öztürk, Ramazan Şişek, İlker İğdeli, Özkan Avcılar, Ramazan Kuroğlu, Alp Emlak Gayrimenkul ile Veteran İnşaat sahibi, Milas Gençlik Spor Kulübü sponsoru Doktor Alper Yalçın, Milas DHMİ Baş Müdürü Yücel Karadut ve Milas Gençlik Spor Kulübü taraftarları takip ettiler.

Milas Gençlikspor takımının 3-1 galibiyetiyle sona eren müsabakada Gençlikspor’lu futbolcular nasıl performans sergilediler, bunları sizler için değerlendireceğim.

FARUK (kaleci); genç eldiven yediği golde hatası yoktu. Müsabaka içerisinde hatasız oyun sergiledi.

ETEM; ilk kez izlediğim genç oyuncu kademe hataları yapmadan tek top oynayarak görevini yaptı.

FIRAT; genç oyuncu tek topları kesici olarak dikkat çekti. Zamanla takımına daha faydalı olacaktır.

NAZIM; takımın yeni transferi müsabaka boyunca sahada çok koşarak iyi göründü.

EMRE COŞKUN; takımın yeni transferi müsabaka boyunca istekli göründü takımda yer aldıkça daha verimli olacaktır diye düşünüyorum.

İRFAN; genç oyuncu yerden ve havadan seken topları yerinde müdahaleleriyle bertaraf etmesini bildi.

DEVAM EDECEK  2

 


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık