• 17 October 2022, Monday 9:45
SercanErgin

Sercan Ergin

Milas futbolunun fedekar isimleri (2)

Milas futbolunun  fedakarları  köşesinde bugünkü konuğum  Milas Belediye Beçin Spor Kulübü ikinci başkanı iş adamı sayın Erhan Çiftçi  kardeşimizden söz etmek  istiyorum. Çiftçi, ilk olarak yöneticiliğe Beçin Belediye Spor kulübünde başladı. Akabinde Kulüp Başkanı oldu. Beçin Belediye Spor Kulübü’nde verdiği maddi ve manevi hizmetler nedeniyle an itibariyle Milas Belediye Beçin Spor Kulübü’nde ikinci başkanlık görevinde bulunuyor. Erhan Çiftçi ve Milas Belediye Beçin Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri, 2022-2023 futbol sezonu başlamadan önce kurdukları iyi kadro ile bu sezon hedeflerini büyüttü. Sayın Çiftçi Milas Belediye Beçin Spor Kulübü’nde takımının bu sezonki transferlerinde öz Milaslı futbolcuları kadrolarına katarak bence akıllı işlere imza attı.

Milas Belediye Beçin Spor kulübü ikinci başkanı sayın Erhan Çiftçi kardeşimize bugüne kadar Beçinspor takımına verdiği maddi ve manevi katkıları için köşemden teşekkür ediyorum. Günümüzde böyle yöneticileri bulmak kolay değil. Sayın Güray Turgay, sayın Hasan Eren, Sayın Erhan Çiftçi kardeşlerimden sonra 2002 yılında Milas DHMİ Spor Kulübü’nü kurarak Milas futboluna katkılarda bulunan Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Yardımcısı, 20 yıldan beri Milas DHMİ Spor ve Milas Gençlik Spor Kulübü’nde başkanlık yapan, iş bilen yanıyla herkesler tarafından saygı gören, Muğla futbolunda yaptığı hizmetlerle iz bırakan Milas Gençlik Spor Kulübü Başkanı sayın Ersin Köksal kardeşimden söz etmek istiyorum.

 DEVAM EDECEK  3


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık