• 06 May 2022, Friday 9:15
SercanErgin

Sercan Ergin

Milas Gaziler Derneği hakkındaki düşüncelerimi sizlerle paylaşmak istiyorum

Merhaba Milas Önder Gazetesi Santra  Köşesi okurları bugün sizlere köşemde, Milas Gaziler Derneği hakkındaki düşüncelerimi paylaşmak  istiyorum. Gaziler Derneği Milas Şubesi ,bilindiği üzere 2004 yılında Milas Kore Gazilerinin öncülüğünde, geçici yönetim kurulu başkanı           sayın  Hasan Ali Saldıran ve Milaslı Kore Gazileri tarafından İzmir’e bağlı temsilcilik ile kuruldu. O yıllarda Gaziler Derneği sadece  İzmir’de olduğu için Milaslı Gazilerimiz kendi aralarında kurdukları  geçici yönetim kurulu ile birlikte genel merkeze giderek,  Milas’ta Gaziler Derneği’nin kurulması ricasında bulundu.

2004 yılında kurulan geçici yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu; Hasan Ali Saldıran, Kıbrıs Gazisi Galip Akan, geçici yönetim kurulu üyeleri 2007 yılına kadar  Milas’ta  geçici yönetim kurulunda görev yaptılar. Milas Gaziler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri 2007 yılında Ankara’daki genel merkez giderek, Milas Gaziler Derneği’nin kurulması içi çaba gösterdiler. O yıllarda kendilerine sunulan şartları yerine  getiren yönetim kurulunun çabalarıyla Milas Gaziler Derneği  kuruldu.

Milas Gaziler Derneği yönetim kurulu üyeleri13 yıldan beri Milas’ta davet edildikleri her yere topluca giderek inanılmaz birliktelik  gösterdi. Bu birliktelik herkesin dikkatini çekti. Milas Gaziler Derneği’nin üç dönemden beri dernek başkanı sayın Mehmet  Sarban, ikinci Başkanı sayın Durmuş Işıldak, genel sekreter İskender Yılmaz, üyeler Hasan Yılmaz, Hasan Yalçın’dan oluşan yönetim kurulu görev yapmaktadır. 

Her gittikleri yerlerde sevgi ve saygı gören sayın gazilerimize Milas Önder Gazetesi olarak  sevgi ve saygılar sunuyoruz. Hepsine Allah uzun ömür versin. 


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık